Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Kristian Hell

Kristian Hell

Adventure, Matematik, fysik, løb

”Jeg løber stærkt, for jeg er et indædt konkurrencemenneske. Kun én gang har jeg oplevet, at en elev løb hurtigere end mig. Det var ikke rart”.

Hvis jeg selv skal sige det, så har jeg en god portion humor, og det er et vigtigt redskab i min kommunikation med eleverne.

I sensommeren er det bla. mig der sørger for at klæde jer på til vores vilde 24-timers løb, som vi afholder hvert år op til efterårsferien. Her taler vi om, hvordan man planlægger de 24 timer, så man får løbet mest muligt, og samtidig får den energi og pause, som kroppen har brug for.

Jeg er selv bidt af en gal løber og har nærmest en milliard løbesko derhjemme. Men jeg løber også meget, og jeg løber stærkt, for jeg er et indædt konkurrencemenneske. Kun én gang har jeg oplevet, at en elev løb hurtigere end mig. Det var ikke rart.

Jeg tager også adventure-livet med hjem og har blandt andet selv bygget mit hus. Der er flere forskellige dyr på matriklen, og hvis du får mig som lærer, kan jeg ikke helt afvise, at du får en historie eller to om mine udfordringer med at holde ræven og hønsene adskilt derhjemme.

Har været TIE-lærer siden 2008