Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Jesper Østergaard Pedersen

Jesper Østergaard Pedersen

Forstander

Håndbold og Padel

Mit mål med dit år her på Tirstrup Idrætsefterskole er, at det skal være ét af de vigtigste år i dit liv. Ikke nødvendigvis det bedste, selv om det meget gerne må være det også. Men det vigtigste, fordi du forhåbentlig lærer så meget om dig selv og om at være i et fællesskab, som kan bruges i fremtiden.

Vi arbejder meget med positiv personlig udvikling, for jeg – og kollegerne – vil gerne hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Som forstander har jeg et kontor midt på skolen. Med mindre jeg sidder i møder, er døren altid åben, og du er velkommen. Jeg er nu også tit andre steder. Eksempelvis ovre i hallen, hvor jeg underviser på håndboldlinjen.

Jeg har selv spillet håndbold hele mit liv og min ungdom var præget af at være håndboldspiller på eliteplan. Jeg opnåede en håndfuld kampe på A-Landsholdet. Så jeg ved, hvad det vil sige at kæmpe, for jeg havde måske ikke selv det største talent, men helt sikkert det største fighterhjerte. Det har givet mig meget positivt med i bagagen, som jeg gerne vil dele ud af nu.

Idræt generelt fylder meget i mit liv. Det at være sammen om idræt nedbryder en masse barrierer, som vi ellers har mellem mennesker. Derfor er det afgørende for mig, at det er en idrætsefterskole, jeg er forstander for. Jeg kan godt lide, at sport både er målet og midlet til at opnå fællesskab og udvikling. Derfor er jeg vild med at være forstander på Tirstrup Idrætsefterskole.

Jeg har været forstander siden 2013.