logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Niels Guldborg

Niels Guldborg

Niels Guldborg

  • Ansat 2017
  • Underviser i håndbold 
  • Dansk
  • Samfundsfag
  • Gymnastik
  • Valgfag

 

Håndbold. Jeg er vild med håndbold. Så meget, at det meste af min ungdom, siden jeg var 10 år, er blevet viet til det fantastiske spil og til at stå i målet på nogle af landets bedste håndboldhold. De seneste år har jeg været målmand i håndboldligaen, hvor jeg har spillet for Skive, Skanderborg og Århus Håndbold.

Ved siden af håndboldkarrieren har jeg uddannet mig til lærer – og det er den titel, der nu har fået mig til at gå ind i en ny fase i mit arbejdsliv. Som efterskolelærer og håndboldtræner. Jeg glæder mig vildt meget, og vil tage din udvikling meget seriøst. Uanset om du som jeg gjorde, drømmer om en professionel håndboldkarriere, eller du spiller, fordi du synes det er sjovt.

Vi skal være hele mennesker – ikke kun håndboldspillere

Jeg er efterskolelærer, fordi jeg her kan komme helt tæt på dig som elev og være med til at danne dig og dine efterskolevenner, så I bliver hele mennesker. Ikke kun håndboldspiller eller fodboldspiller. Men også én der kan håndtere de udfordringer som livet byder på, klare sig i et fællesskab og kunne reflektere over egne og andres handlinger. Den menneskelige udvikling er fantastisk og har været en stor motivationsfaktor i, hvorfor jeg skifter et liv som professionel håndboldspiller ud med livet som efterskolelærer.

Faktisk mener jeg, at dannelsen er det allervigtigste ved efterskoleopholdet. Så kommer idrætten og de boglige fag lige bagefter.

I dansktimerne vil jeg udfordre dig på din tryghed. Vi skal udtrykke os på måder, vi ikke har gjort før, både kropsligt, skriftligt og mundtligt og jeg arbejder for, at alle elever er aktive i mine timer. Det er ikke afgørende om du kommer med skoleglæde eller skoletræthed, høje eller lave karakterer. Mestrings-erfaringen – det at lære at lære er uafhængigt af, hvad du kommer med i bagagen, så længe du er åben.

Jeg er i øvrigt vild med mad – både at lave mad og spise den – og at opleve mennesker. Jeg rejser ofte og sætter mig gerne og iagttager mennesker og hvordan de agerer med hinanden. Og nå ja, (så elsker jeg at bruge min krop – hvad enten det er i styrkelokalet, crossfitrummet eller i svømmehallen, så elsker jeg at mærke hvad min krop er i stand til og mærke blodet der strømmer ud i musklerne og rundt i kroppen.