Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Niels Guldborg

Niels Guldborg

Niels Guldborg

Håndbold, dansk, samfundsfag, x-fag

Vi skal være hele mennesker – ikke kun håndboldspillere”

Jeg er vild med håndbold. Så meget, at mit liv, siden jeg var 10 år, er blevet viet til at stå i målet på nogle af landets bedste håndboldhold. De seneste år har jeg været målmand i håndboldligaen, hvor jeg har spillet for SkiveSkanderborg og Århus Håndbold.

Jeg glæder mig vildt meget til at undervise dig og vil tage din udvikling meget seriøst. Uanset om du drømmer om en professionel håndboldkarriere eller om du spiller ”for sjov”.

Jeg er efterskolelærer, fordi jeg her kan komme helt tæt på dig som elev og være med til at danne dig og dine efterskolevenner, så I bliver hele mennesker. Det gælder ikke kun om at være en god håndboldspiller eller fodboldspiller, men også kunne håndtere de udfordringer, som livet byder på og klare sig i et fællesskab.

Faktisk mener jeg, at dannelsen er det allervigtigste ved efterskoleopholdet. Så kommer idrætten og de boglige fag lige bagefter.

Jeg er i øvrigt vild med mad – både at lave mad og spise den – og at opleve mennesker. Og nå ja, så elsker jeg at bruge min krop – hvad enten det er i styrkelokalet, crossfitrummet eller i svømmehallen

Jeg startede med at arbejde som lærer på TIE i 2017